Populismi suomalaisen poliittisen kulttuurin kontekstissa

Välillä suomeksikin: pidin “Populismi liikkeenä ja retoriikkana” -tutkimusprojektin väelle Jyväskylän yliopistolla 11.1.2013 lyhyen esityksen gradustani ja väitöskirjani lähtöasetelmasta, jota seurasi mainio keskustelu tuttuuden ja yleisyyden tasoista politiikassa. Lyhyesti sanottuna aiheeni on populismin ja erityisesti (mutta ei vain) perussuomalaisten tutkiminen suomalaisen poliittisen kulttuurin kontekstissa. Miten kaikkialla Euroopassa päätään nostava populismi toteutuu Suomen oloissa? Alla kalvot, joissa pitkälti sama asia kuin aiemmin englanniksi, mutta tässä vähän laajemmin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s